Kolmen riisin risotto

Kuullota huuhdottua riisiä öljytilkassa.

Lisää silputtu sipuli ja hauduta hetkinen.

Lisää vettä ja valkoviiniä pari desiä kerrallaan sitä mukaa kun riisi imee sitä.

Ekaan vesierään lisää myös kasvisfondi.

Anna poreilla kypsäksi, n. 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punainen riisi, luomu (Makrobios), annos 50g249g795kcal21.4g169.5g3.7g17.4g
Musta riisi luomu (Makrobios), annos 100g249g902kcal18.7g189.9g6.1g8.5g
Basmatiriisiä Himalajalta luomu reilunkaupan374g1309kcal31.4g284.1g0.4g3.7g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g140g168kcal3.5g8.4g12.6g2.1g
Sipuli (kuorittu)598g162kcal7.8g28.7g1.2g10.2g
Valkoviini kuiva 872g598kcal2.7g5.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2493g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 25g220kcal0g0g24.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g8307kcal171g1371.6g97.8g83.8g
Valittu annoskoko5000g4153kcal85.5g685.8g48.9g41.9g
Annoskoko puolitettuna2500g2077kcal42.8g342.9g24.5g21g
Arvot/100g100g83kcal1.7g13.7g1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=225275