Gluteeniton porkkanaleipä

Liota hiiva lämpimään veteen.

Lisää suola ja öljy.

Sekoita taikinaan jauhot, leseet ja porkkanaraaste.

Turvota lämpimässä reilu 30min ja paista 200 asteessa 40min.

(Jauhojen painot on "noin" painoja; tattarituotteita 1dl, kaurahiutaleita 2dl ja jauhoseosta 4dl)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Eloinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2363g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g38g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 213g1881kcal0g0g212.7g0g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Tattarirouhe (Viljatuote), annos 32g236g827kcal30.7g165.4g3.3g12.5g
Tattarijauho, Vijatuote189g662kcal24.6g132.3g2.6g10g
Kaurahiutale 378g1415kcal54.8g215.5g27.6g37.8g
Tumma gluteeniton jauhoseos Sunnuntai 1dl=65g1229g4178kcal24.6g958.4g20.9g86g
Porkkana 331g108kcal2.1g18.4g0.7g8.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g18139kcal273.6g2980g535.6g309.4g
Valittu annoskoko5000g9070kcal136.8g1490g267.8g154.7g
Annoskoko puolitettuna2500g4535kcal68.4g745g133.9g77.4g
Arvot/100g100g181kcal2.7g29.8g5.4g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226041