Kukkakaalicouscous

Paloittele kukkakaali reilun kokoisiksi paloiksi.

Hienonna shalotti ja valkosipuli.

Poista tomaatista siemenet ja leikkaa liha kuutioiksi.

Freesaa oliiviöljyssä sipuli ja valkosipuli.

Lisää kukkakaalit ja hauduta hetki.

Lisää valkoviini ja sen verran sahramia, että liemi muuttuu kirkkaan keltaiseksi.

Hauduta niin kauan, että kukkakaalit ovat vielä keskeltä napakoita ja laita kaali sekä sipulit kutteriin.

Jauha kunnes rakenne muuttuu couscousmaiseksi.

Lisää tomaattikuutiot ja sokeriherneet, mausta suolalla, pippurilla sekä sitruunanmehulla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 750 grammaa

Tuhy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 2107g507kcal38.1g46.3g6.3g48.5g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g267g72kcal3.5g12.8g0.3g4.5g
Valkosipuli 60g65kcal4.7g9.8g0.4g1.3g
Sokeriherne sugar snaps (Apetit)587g176kcal19.4g21.1g1.8g0g
Tomaatti 600g137kcal3.4g20.7g1.8g8.4g
Oliiviöljy 47g413kcal0g0g46.7g0g
Kuohuviini, kuiva (Ballet), annos 750g1333g933kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g4605kcal138.2g221.4g114.6g125.4g
Valittu annoskoko5000g2303kcal69.1g110.7g57.3g62.7g
Annoskoko puolitettuna2500g1151kcal34.6g55.4g28.7g31.4g
Arvot/100g100g46kcal1.4g2.2g1.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226521