Tomaattinen broileri-kaalipata (karppi)

Ruskista broilerisuikaleet öljyssä ja pane ne hetkeksi sivuun.

Kuullota pilkottu sipuli ja murskattu valkosipuli öljyssä, lisää joukkoon suikaloitu kaali, suolaa ja pippuria.

Anna kaalin ruskistua kauniin väriseksi.

Lisää sitten tomaattimurska ja broilerinsuikaleet ja anna hautua vielä noin 10 min. Lisää sitten paloiteltu kesäkurpitsa, kerma ja silputtua tuoretta rakuunaa.

Kiehauta sen verran, että kesäkurpitsa hiukan pehmenee, mutta pysyy kiinteänä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 514 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karinniemen broilerifileesuikale (Karinniemi), annos 100g972g1070kcal223.6g0g17.5g0g
Oliiviöljy 24g215kcal0g0g24.3g0g
Sipuli (kuorittu)195g53kcal2.5g9.3g0.4g3.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g17g18kcal1.3g2.8g0.1g0.3g
Kaali, valkokaali2431g513kcal29.2g82.6g4.9g51g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)972g243kcal9.7g53.5g0g13.6g
Kesäkurpitsa, tuore146g25kcal0.9g3.6g0.6g1g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 243g802kcal4.9g7.3g85.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g5876kcal544.2g318.2g265.8g138.4g
Valittu annoskoko5000g2938kcal272.1g159.1g132.9g69.2g
Annoskoko puolitettuna2500g1469kcal136.1g79.6g66.5g34.6g
Arvot/100g100g59kcal5.4g3.2g2.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226720