Lihaisa kaalilaatikko (karppi)

Leikkaa kaali suikaleiksi ja ruskista pienissä erissä voissa ja kaada kattilaan.

Mausta suolalla, valkopippurilla (ja intiaanisokerilla jos kaipaat pehmeyttä ja makeutta).

Lisää neste ruskistetun kaalin joukkoon ja hauduta hiljalleen puolen tunnin ajan.

Paista jauheliha.

Mausta suolalla ja valkopippurilla.

Lado voideltuun vuokaan vuorotellen kaalisilppua ja jauhelihaa, alimmaksi ja ylimmäksi kaalia.

Paista laatikkoa ilman kantta noin 200 asteisessa uunissa tunnin ajan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali3261g688kcal39.1g110.9g6.5g68.5g
Lihaliemi laimennettu 217g41kcal0g6.5g1.3g0g
Jauheliha, sika-nauta 1304g2888kcal228.3g0g221.7g0g
Intiaanisokeri (Bolivia), annos 10g65g228kcal1.1g58g0g0g
Voi 152g1104kcal1.8g0.6g123.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g9899kcal540.6g352g706.4g137g
Valittu annoskoko5000g4950kcal270.3g176g353.2g68.5g
Annoskoko puolitettuna2500g2475kcal135.2g88g176.6g34.3g
Arvot/100g100g99kcal5.4g3.5g7.1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226893