Siskonmakkara vihanneskeitto(gluteeniton,maidoton)

Pilko kuoritut juurekset ja perunat.

Laita kiehuvaan veteen lihaliemikuutiot, sipuli silppu ja lanttu-porkkana-sellerikuutiot ja parsakaalin varsilohkot.

Anna kiehua 15min.

Lisää peruna kuutiot, parsanuput ja kiinankaali ja 15 min päästä siskonmakkarat.

Lisää suolaa tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 385 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siskonmakkara (Wursti), annos 500g1082g2242kcal112.6g20.6g202.4g32.5g
Sipuli, tuore217g58kcal2.8g10.4g0.4g3.7g
Lanttu 217g62kcal2.2g10g0.6g3.9g
Porkkana 866g283kcal5.4g48.1g1.7g22.1g
Selleri, annos 50g152g21kcal1.5g4.5g0g0g
Peruna, punnittu kuorineen 1407g911kcal22.5g185.4g2.4g12g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl65g162kcal7.8g1g14.3g0.1g
Parsakaali, tuore, 257g498g149kcal22.9g10g1.5g8g
Kiinankaali raaka 100g498g90kcal8g11.5g1.5g11.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g7959kcal371.4g603g449.6g187.6g
Valittu annoskoko5000g3979kcal185.7g301.5g224.8g93.8g
Annoskoko puolitettuna2500g1990kcal92.9g150.8g112.4g46.9g
Arvot/100g100g80kcal3.7g6g4.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228062