Jauheliha-herkkari-bolognese

Silppua sipuli ja valkosipuli ja hauduta öljyssä.

Siirrä sivuun.

Jauha liha (tai käytä valmista jauhelihaa) ja paista kahdessa erässä öljytilkassa.

Lisää neljään osaan halkaistut herkkusienet ja sipulit, häränlihafondi ja vesi kiehuvana.

Lisää myös tomaattipyree ja keittele puolisen tuntia, tai kunnes vesimäärä on vähentynyt mieleiseksi kastikkeeksi.

Mausta maun mukaan: minä laitoin paprikajauhetta, chiliä, juustokuminaa ja korianteria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan takuumurea paisti (Atria), annos 100g1836g2019kcal385.5g0g47.7g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g257g190kcal11.6g33.1g0.5g0g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g37g59kcal3.3g11.4g0.1g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 1836g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 37g325kcal0g0g36.7g0g
Sipuli (kuorittu)220g60kcal2.9g10.6g0.4g3.7g
Valkosipuli 44g48kcal3.5g7.2g0.3g0.9g
Herkkusieni 734g117kcal15.4g2.2g2.4g11g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g5633kcal844.4g129g176.2g31.8g
Valittu annoskoko5000g2817kcal422.2g64.5g88.1g15.9g
Annoskoko puolitettuna2500g1408kcal211.1g32.3g44.1g8g
Arvot/100g100g56kcal8.4g1.3g1.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=229006