Juustoinen karppilihapulla

Pilko pekoni pieneksi, sekoita aineet keskenään.

Mausta mustapippurilla ja basilikalla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Ngale
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 3256g10435kcal871.6g0g779.4g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]651g2198kcal78.1g0g240.9g0g
Kananmuna kuoreton 256g365kcal32g0.8g26.2g0g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia465g698kcal79.1g0g41.9g0g
Juusto, mozzarella 279g728kcal51.9g0g56.7g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g93g97kcal7.3g15.2g0.6g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g29039kcal2240g32g2291.4g3.8g
Valittu annoskoko5000g14520kcal1120g16g1145.7g1.9g
Annoskoko puolitettuna2500g7260kcal560g8g572.9g1g
Arvot/100g100g290kcal22.4g0.3g22.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=229588