Rinkutinkun salsaleivät

Ensin ruskistetaan jauheliha ja sipuli pannulla.

Leiville levitetään ensin salsa, jauheliha-sipuliseos, tomaatti, juustosalsa ja juustoviipaleet.

Ja uuniin 250 astetta n. 5 min.

Jos haluaa kevyempää niin jauhelihan voisi jättää pois tai korvata kanalla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Rinkutinku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisleipä (Porokylän leipomo), annos 50g1191g2595kcal116.7g478.6g21.4g100g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha952g1581kcal181g0g95.2g0g
Salsa medium (Rainbow)794g198kcal8.7g34.1g1.6g11.9g
Sipuli (kuorittu)159g43kcal2.1g7.6g0.3g2.7g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g794g161kcal4.8g30.2g2.4g11.1g
Juustosalsa (Rainbow), annos 100g159g222kcal4.8g6.3g19g0g
Aamuinen kevyt cheddar 11% 20g 1 kpl, Ingman952g1905kcal209.5g9.5g104.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g13411kcal1055.2g1132.6g489.4g251.4g
Valittu annoskoko5000g6706kcal527.6g566.3g244.7g125.7g
Annoskoko puolitettuna2500g3353kcal263.8g283.2g122.4g62.9g
Arvot/100g100g134kcal10.6g11.3g4.9g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=232225