Pastaa tomaatteja ja pekonia tinjamin kera

Laita pasta vesi kiehumaan.

Veden kiehumista odotellessa aloita kastikkee valmistelu.

Keitä pasta runsaassa vedessä.

Paahda pekonia miedolla lämmöllä paistinpannulla kunnes alkaa hieman saamaan väriä.

Lisää silputtu purjo ja puolitetut kirsikkatomaatit (myös normaalit tomaatit käy).

Lisää RUNSAASTI tinjamia.

Anna kastikkeen muhia miedolla lämmöllä.

Lisää tarvittaessa hieman pastan keitinvettä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty2985g4179kcal154g834.6g20.3g101.5g
Purjosipuli 373g85kcal6.8g9g0.7g7.8g
Kirsikkatomaatti, suomalainen746g149kcal4.5g28.4g2.2g10.4g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g, paistettu 896g2701kcal191g6g214.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g14230kcal712.6g1756g476.2g239.4g
Valittu annoskoko5000g7115kcal356.3g878g238.1g119.7g
Annoskoko puolitettuna2500g3558kcal178.2g439g119.1g59.9g
Arvot/100g100g142kcal7.1g17.6g4.8g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234311