Karppaajan munakas (karppaus)

Laita öljy ja voi kuumalle pannulle, lisää viipaloidut herkkusienet toiselle laidalle ja pekoni viipaleet toiselle laidalle pannua.

Lisää makusi mukaan suolaa herkkusieniin.

Laita paistetut sienet ja pekonit lautaselle odottamaan, mutta jätä rasva pannuun.

Riko munat pannuun ja lisää soija sekä oman makusi mukaan mausteet (paprikajauhe, vihreä tabasco, suola ja pippuri).

Kaada seos pannulle ja levitä koko pannulle anna hyytyä kiinteäksi, älä tee kokkelia vaan paista "lätty".

Kun munakas on hyytynyt, lisää pekonit toiselle puolelle ja päälle herkkusienet, silppua sienten päälle ruohosipuli.

Käännä toinen puoli munakkaasta päälle ja laita lautaselle.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 237 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 2110g3010kcal263.7g6.3g216.2g0g
Soijakastike 42g25kcal2.2g4g0g0g
Herkkusieni 844g134kcal17.7g2.5g2.8g12.7g
Voi 633g4591kcal7.5g2.5g514.6g0g
Pekoni, Pirkka, viipale 17,5g RAAKApainoarvot633g1835kcal88.6g6.3g164.6g0g
Ruohosipuli 106g24kcal1.5g1.8g0.6g2.5g
Oliiviöljy 633g5597kcal0g0g632.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g30433kcal762.4g46.8g3063.4g30.4g
Valittu annoskoko5000g15217kcal381.2g23.4g1531.7g15.2g
Annoskoko puolitettuna2500g7608kcal190.6g11.7g765.9g7.6g
Arvot/100g100g304kcal7.6g0.5g30.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235207