Marinadi kasviksille

Loistava marinadi kasviksille! Tämä määrä toimii noin yhdelle kilolle kasviksia, esim.

porkkana, kukka- tai parsakaali, paprika, sipuli, kesäkurpitsa, munakoiso, sienet.

Paloittele kaikki kasvikset.

Kaalit kannattaa kiehauttaa nopeasti ennen marinointia, ja muut kasvikset esim.

paahtaa uunipellillä grillivastuksen alla kevyesti, kunnes saavat hiukan ruskeata väriä.

Eri kasvikset vaativat hiukan eri aikoja.

Sitten vaan ladotaan kasvikset kannelliseen lasi- /muovikulhoon, ja marinadi päälle.

Voit vielä tiivistää setin levittämällä päälle tuorekelmun.

Marinoi vähintään 4-5 tuntia, mielellään seuraavaan päivään.

Ennen tarjolle laittamista kannattaa ensin valuttaa liiat nesteet pois lävikössä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 639 grammaa

Tarina67

Tarina67 sanoi...

Vasta säädän reseptiä, seuraavan aion testata puolella tuosta öljymäärästä.

sunnuntai 29.05.2011 klo 23:50

AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkoviinietikka (Rajamäen)783g157kcal0g50.9g0g0g
Oliiviöljy, extra virgin (Borges)1565g14038kcal0g0g1549.3g0g
Sitruunamehu, laimentamaton783g164kcal2.3g12.5g0g0.8g
Vesi1565g0kcal0g0g0g0g
Valkosipulimurska (Valkoliekki), annos 5g117g114kcal7g20g0.5g0g
Basilika, tuore 78g21kcal2.4g0.8g0.6g1.3g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 7.8g22kcal0.9g3g0.3g2.1g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g78g37kcal1.2g5.7g0.9g2.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g29104kcal27.6g185.8g3103.2g13g
Valittu annoskoko5000g14552kcal13.8g92.9g1551.6g6.5g
Annoskoko puolitettuna2500g7276kcal6.9g46.5g775.8g3.3g
Arvot/100g100g291kcal0.3g1.9g31g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235423