Mantelikuitusämpylät (karppaus)

Muunneltu resepti karppaus.

Info:sta löytyvästä mantelileipä reseptistä.

Vatkaa munat ja rahka keskenään, mittaa toiseen kulhoon kuivat aineet ja sekoita, lisää kuivat aineet munarahkaan ja sekoita, lopuksi lisää juustoraaste.

Paista 200-225c niin kauan, että ovat kauniin ruskeita.

n.10-15min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1521g2169kcal190.1g4.6g155.9g0g
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 415g246kcal40.7g12.4g1.7g0g
Emmental juustoraaste, lidl1843g6783kcal534.6g0g516.1g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g737g4424kcal154.8g48.7g398.2g0g
Leivinjauhe 138g243kcal7.2g52.3g0g0.7g
Psyllium vuohelan herkku (Farina), annos 5g138g44kcal0g0g0g110.6g
Kuidukas, kolmen viljan leseseos (Myllyn paras)207g529kcal34.4g70.7g12.6g62.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g28877kcal1923.6g377.4g2169g347g
Valittu annoskoko5000g14439kcal961.8g188.7g1084.5g173.5g
Annoskoko puolitettuna2500g7219kcal480.9g94.4g542.3g86.8g
Arvot/100g100g289kcal19.2g3.8g21.7g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=236488