Possustraganoff

Paista porsaansuikaleet ja sipuli öljyssä, mausta grillimausteella, suolalla ja pippurilla.

Lisää vehnäjauhot ja lisää vesi kun jauhot on kuullotettu.

Lisää ketsuppi, ranskankerma ja cocktail kurkut pilkottuna.

tarjoile perunan kera.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas maustamaton lihasuikale (Hk), annos 200g2194g4388kcal438.8g0g285.2g0g
Vesi1646g0kcal0g0g0g0g
Creme Fraiche Milbona 30% Lidl206g599kcal4.7g6.2g61.7g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix296g148kcal4.4g29.6g1.5g0g
Sipuli 302g91kcal3.8g14.5g0.6g5.1g
Coctailkurkku, Pirkka82g22kcal0.8g4.5g0.8g1.5g
Vehnäjauho puolikarkea 110g376kcal11.2g76.8g1.3g3.8g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g165g1481kcal0g0g164.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g14212kcal927.4g263.2g1031.4g20.8g
Valittu annoskoko5000g7106kcal463.7g131.6g515.7g10.4g
Annoskoko puolitettuna2500g3553kcal231.9g65.8g257.9g5.2g
Arvot/100g100g142kcal9.3g2.6g10.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=236832