Perunasalaatti

Keitä 8-10 perunaa vedessä ja anna niiden jäähtyä.

Pistä 2 dl jogurttia valumaan kahvisuppiloon suodatinpaperin kanssa.

Leikkaa perunat, etikkakurkku ja sipuli sekä ruohosipuli silpuksi.

Mausta valunut jogurtti suolalla, 1 mm sokeria, mustapippurilla ja 1 tl etikkaa.

Yhdessä annoksessa on noin 65 kcal.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Juustonaksu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 3233g2462kcal60.8g501.2g6.5g32.3g
Luonnonjogurtti, rasvaton 0,5% (Ingman)1155g462kcal47.3g61.2g5.8g0g
Sipuli (kuorittu)58g16kcal0.8g2.8g0.1g1g
Maustekurkku462g76kcal3.2g13.9g0.5g8.3g
Ruohosipuli, tuore58g16kcal0.8g2.2g0.3g0.6g
Sokeri 5.8g23kcal0g5.8g0g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)29g5.8kcal0g1.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g6120kcal225.8g1178g26.4g84.4g
Valittu annoskoko5000g3060kcal112.9g589g13.2g42.2g
Annoskoko puolitettuna2500g1530kcal56.5g294.5g6.6g21.1g
Arvot/100g100g61kcal2.3g11.8g0.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238234