Tomaatti-mozzarella patongit

Paista patongit.

Halkaise jäähtyneet patongit puoliksi pitkittäin ja levitä pestoa molemmille puolikkaille (pesto voidaan halutessa korvata oliiviöljyllä).

Siivuta tomaatit ja mozzarella ja kokoa patongit.

Asettele tomaattia ja mozzarellaa vuorotellen patongin päälle.

Pistä valmiit patongit vielä puoliksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 150 grammaa

Mokso1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Esipaistettu patonki Rainbow 1 kpl (150g)2500g6000kcal195g1250g30g67.5g
Pesto (Pirkka)83g483kcal3.6g3.2g50.8g3.7g
Mozzarella Granarolo, 1 pkt=125g333g817kcal60g2g63.3g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g2083g423kcal12.5g79.2g6.3g29.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g15446kcal542.2g2668.8g300.8g200.8g
Valittu annoskoko5000g7723kcal271.1g1334.4g150.4g100.4g
Annoskoko puolitettuna2500g3862kcal135.6g667.2g75.2g50.2g
Arvot/100g100g155kcal5.4g26.7g3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238484