Parsakaali-kukkakaaligratiini

Laita soijarouhe ohjeen mukaan turpoamaan.

Paista soijarouhe ja mausta.

Paloittele ja keitä kaalit.

Mausta suolalla.

Valmista kastike.

Levitä kaalit voideltuun vuokaan.

Kaada kastike päälle.

Ripottele pinnalle juustoraastetta.

Kuorruta uunissa 225-250 astetta ja 10min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 308 grammaa

Mk87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 948g333kcal43.8g18.5g2.8g23.7g
Kukkakaali 1084g261kcal19.6g23.8g3.3g24.9g
Oivariini, 7576g516kcal0.8g0.8g56.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 81g279kcal8.3g56.9g1g2.8g
Vesi813g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt542g249kcal17.3g26g8.1g0g
Suola, annos 3g6.8g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu163g205kcal17.9g0.5g14.6g0g
Mozzarellajuustoraaste, raastettu (Rainbow), annos 175g474g1422kcal123.3g9.5g99.6g0g
Kesäkurpitsa542g92kcal2.2g13.5g3.3g3.8g
Tumma soijarouhe, risetti271g777kcal135.5g92.1g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g8266kcal737.4g483.2g384.6g110.4g
Valittu annoskoko5000g4133kcal368.7g241.6g192.3g55.2g
Annoskoko puolitettuna2500g2067kcal184.4g120.8g96.2g27.6g
Arvot/100g100g83kcal7.4g4.8g3.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243096