Kesäkurpitsanyytti

Leikkaa alumiinifoliosta 4 isoa palaa nyyttejä varten.

Kuori omena ja päärynä.

Leikkaa kesäkurpitsa, omena ja päärynä n. 1,5 * 1,5 cm kuutioiksi ja jaa 4 nyyttiin.

Ripottele päälle aromisuolaa (Aromat) ja laita reilu ruokalusikallinen tuorejuustoa päälle.

Ripottele vielä n. ruokalusikallinen Auramurua päälle ja sulje nyytit.

Kypsennä uunissa n. 225 astetta tai grillissä n. 20-30 minuuttia riippuen siitä, kuinka kypsiksi haluat kasvikset.

Ylikypsä mössö on aivan taivaallista!
Niille, jotka eivät pidä homejuustosta voi käyttää myös maustamatonta tai yrtti-tuorejuustoa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Cattleya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 2083g376kcal11.7g52.1g8.3g14.6g
Omena, keskikokoinen 200g1042g354kcal2.1g74g3.1g18.7g
Päärynä kuorittu 1042g452kcal3.2g83.3g1g40.6g
Valio Viola sinihome tuorejuusto521g833kcal41.7g20.8g67.7g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g313g813kcal84.4g0g53.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g5655kcal286.2g460.4g266.4g147.8g
Valittu annoskoko5000g2828kcal143.1g230.2g133.2g73.9g
Annoskoko puolitettuna2500g1414kcal71.6g115.1g66.6g37g
Arvot/100g100g57kcal2.9g4.6g2.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243849