Mansikka-mannapuuro

1 l vettä + mehua
1 l mansikoita
½-1 dl sokeria
½-1 tl mineraalisuolaa (Pan)
2½ dl Myllyn Paras Mannasuurimoita tai Kauramannasuurimoita

Valmista laimennettu mehu seuraavasti: esim.

vettä n. 7 dl + mehua n. 3 dl, tarkista sopiva voimakkuus ja kiehauta mehu kattilassa.

Lisää mansikat, sokeria (määrään vaikuttaa mehun voimakkuus ja makeus), hiven suolaa ja mannasuurimot vatkaten sekaan.

Anna kypsyä hiljalleen n. 10 min välillä sekoittaen.

Tarjoile kuumana tai kylmänä.

Resepti: Arja Savela, Myllyn Paras Oy

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Xedra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mehu, mehujuoma 2732g1242kcal1.1g300.8g0.5g1.9g
Mansikka 1366g636kcal6.8g114.8g2.7g26g
Sokeri 219g887kcal0g218.4g0g0g
Mannasuurimo 683g2160kcal69.6g434.4g7.5g23.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g9851kcal155g2136.8g21.4g103.6g
Valittu annoskoko5000g4925kcal77.5g1068.4g10.7g51.8g
Annoskoko puolitettuna2500g2463kcal38.8g534.2g5.4g25.9g
Arvot/100g100g99kcal1.6g21.4g0.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243970