Appelsiini-mantelikakku

1. vaahdota pehmeä sokeri ja rasva
2. vatkaa munat yksitellen
3. sekoita keskenään kuivat aineet.

Sekoita appelsiinimehu ja 1 yhden appelsiinin raastettu kuori jugurttiin.

Lisää niitä vuorotellen taikinaan.

4. Laita taikina irtopohjavuokaan, n. 24-26 cm. Paista 175 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1078 grammaa

503435
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 812g5888kcal9.7g3.2g659.9g0g
Sokeri 789g3201kcal0g787.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 765g1092kcal95.7g2.3g78.4g0g
Vehnäjauhot (type 55), annos 65g1058g3574kcal92g749.8g9.5g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g371g2226kcal89.1g24.5g200.4g0g
Leivinjauhe 70g122kcal3.6g26.3g0g0.3g
Kreikkalainen jogurtti 10% (Lindahl)928g1280kcal69.6g49.2g92.8g0g
Appelsiinimehu, 2 dl209g94kcal0.6g20.9g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g34954kcal720.6g3327.8g2082.4g0.6g
Valittu annoskoko5000g17477kcal360.3g1663.9g1041.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna2500g8739kcal180.2g832g520.6g0.2g
Arvot/100g100g350kcal7.2g33.3g20.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245576