BodyPasta Carbonara

1. Pilko sipuli, chilit ja kuori valkosipuli
2. Lisää 1-1,5dl rypsiöljyä kattilan pohjalle, lisää sipulit ja chili, kuullota niin kauan että ovat pehmenneet
3. Lisää ~1,5-2dl vettä, silppua tehosekoittimella ainekset hyvin hienoksi puuroksi, tämän jälkeen lisää ruokakerma Kolme Juustoa
4. Paista jauheliha ja lisää se kattilaan sipuleiden seuraksi
5. Keitä 1L vettä ja lisää Spaghetteria Carbonara ainekset
6. Anna rauhassa muhia 7min, sitten lisää Carbonara jauhelihan ja sipulien sekaan.

7. Anna jäähtyä hetken, nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 527 grammaa

Defuncta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Spaghetteria Carbonara valmis (Knorr), annos 100g1556g1565kcal46.7g217.8g56.9g14g
Sipuli (kuorittu)308g83kcal4g14.8g0.6g5.2g
Chili paprika punainen83g33kcal1.7g7.5g0g0g
Valkosipuli 47g51kcal3.7g7.7g0.3g1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1660g2756kcal315.5g0g166g0g
Rypsiöljy 278g2454kcal0g0g277.5g0g
Ruokakerma kolme juustoa (Valio), annos 250g593g712kcal20.2g21.3g59.3g0g
Vesi474g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g15310kcal783.6g538.2g1121.2g40.4g
Valittu annoskoko5000g7655kcal391.8g269.1g560.6g20.2g
Annoskoko puolitettuna2500g3828kcal195.9g134.6g280.3g10.1g
Arvot/100g100g153kcal7.8g5.4g11.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=248537