Makkara-juurespata

Kuori juurekset ja suikaloi.

Paista pekoni kuumalla pannulla, sen jälkeen kieräytä juurekset pekonin rasvassa ja lopuksi makkarat.

Laita ainekset kiehuvaan veteen, mausta sitruunamehulla, mustapippurilla, suolalla.

Anna kypsyä hiljalleen kannen alla.

Hyvää, mutta ei kovin nopea ruoka.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 328 grammaa

Kaffee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali458g97kcal5.5g15.6g0.9g9.6g
Punajuuri 534g205kcal5.3g36.9g1.1g13.4g
Peruna, vanha, kuorittu 763g581kcal14.3g118.3g1.5g7.6g
Porkkana 458g150kcal2.8g25.5g0.9g11.7g
Sipuli (kuorittu)153g41kcal2g7.3g0.3g2.6g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]260g876kcal31.1g0g96g0g
Lenkkimakkara, paistettu rasvassa 763g2130kcal79.4g61.4g176.1g1.1g
Sitruuna kuorittu 46g19kcal0.3g1g0.5g1.3g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)34g34kcal2.6g5.8g0.2g0.7g
Vesi1527g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 4.6g13kcal0.5g1.8g0.2g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g8291kcal287.6g547.2g555.4g98.4g
Valittu annoskoko5000g4145kcal143.8g273.6g277.7g49.2g
Annoskoko puolitettuna2500g2073kcal71.9g136.8g138.9g24.6g
Arvot/100g100g83kcal2.9g5.5g5.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=249209