Täysjyväsämpylä

Hiiva liotetaan veteen, lisätään mausteet.

Alustetaan taikinaan jauhot, lisätään loppupuolella pehmeä rasva.

220 astetta, noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Parsky
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 91g68kcal11.9g1g0.4g6.3g
Voi ingman182g1311kcal0g0g145.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 1821g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g22g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 44g177kcal0g43.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 947g3249kcal96.5g662.8g11.4g33.1g
Myllärin sämpyläjauhoseos 1 dl = 70g1894g6344kcal227.2g1249.8g45.4g155.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g22298kcal671.2g3914.6g405.8g389.4g
Valittu annoskoko5000g11149kcal335.6g1957.3g202.9g194.7g
Annoskoko puolitettuna2500g5574kcal167.8g978.7g101.5g97.4g
Arvot/100g100g223kcal6.7g39.1g4.1g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=253565