Chili con Carne & Chorizo

Pilko sipuli.

Kulota sipuli pannulla siirrä pataan.

Paista jauheliha pannulla ja siirrä pataan.

Pilko chorizo-makkara ja pannulla ja siirrä pataan.

Pilko paprika ja chili ja lisää pataan.

Hienonna valkosipuli ja lisää muiden aineiden kanssa pataan.

Hauduta matalalla lämmöllä n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Xl8r
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria kevyt jauheliha966g1643kcal183.6g0g96.6g0g
Tomaattimurska 1932g568kcal10.8g102.4g3.9g36.7g
Kidneypapu, suolaliemessä701g771kcal54.6g126.1g3.5g56g
Chili paprika punainen121g48kcal2.4g10.9g0g0g
Chorizo-paprika makkara (Dulano)362g1605kcal79.7g3.6g141.3g0g
Paprika, punainen374g96kcal3.4g17.2g1.5g7.5g
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g483g348kcal12.1g81.2g0.5g0g
Valkosipuli 60g65kcal4.8g9.8g0.4g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g10288kcal702.8g702.4g495.4g203g
Valittu annoskoko5000g5144kcal351.4g351.2g247.7g101.5g
Annoskoko puolitettuna2500g2572kcal175.7g175.6g123.9g50.8g
Arvot/100g100g103kcal7g7g5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=254057