Kukkakaali/parsakaaligratiini

Paloittele ja esikeitä kaalit, ehkä 10-15 min. Tee bechamel -kastike kermasta, voista ja vehnäjauhoista, kiehauta niin että sakenee, lisää tähän juusto.

Kaada kastike ja kaalit uunivuokaan ja paista 200 C noin 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Linda101
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, keitetty, suolaa 2462g587kcal44.3g53.7g7.4g56.1g
Parsakaali, keitetty, suolaa 1539g534kcal70.5g29.7g4.6g38.2g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g769g923kcal26.2g27.7g76.9g0g
Voi 31g223kcal0.4g0.1g25g0g
Vehnäjauho puolikarkea 46g158kcal4.7g32.3g0.6g1.6g
Mozzarella juustoraaste, valio154g446kcal40g0g32.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g5744kcal372.2g287g293.6g191.8g
Valittu annoskoko5000g2872kcal186.1g143.5g146.8g95.9g
Annoskoko puolitettuna2500g1436kcal93.1g71.8g73.4g48g
Arvot/100g100g57kcal3.7g2.9g2.9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255053