Nakkikeitto

6 perunaa, pieniä/keskikokoisia
1/4 lanttu
2 porkkanaa
1/2 purjosipulia
2 litraa vettä
100g vihreitä papuja (puoli pussia)
1 1/2 pkt Atria nakkeja
2 lihaliemikuutiota
Persiljaa

Lämmitä vesi kiehuvaksi ja lisää lihaliemikuutiot, anna sekottua.

Lisää pilkotut vihannekset ja anna kiehua n. 15min.

Lanttu pehmenee hitaimmin, tarkkaile.

Sillä välin pilko ja paista nakit.

Kun lanttu menee kauhan kärjellä halki, lisää nakit ja anna hautua hetken.

Bon appétit!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 458 grammaa

Mmikael
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 580g442kcal10.9g89.9g1.2g5.8g
Lanttu 478g138kcal4.8g22g1.4g8.6g
Porkkana 369g121kcal2.3g20.5g0.7g9.4g
Purjosipuli 123g28kcal2.2g2.9g0.2g2.6g
Vihreä papu/härkäpapu, keitetty 137g46kcal2.8g5.9g0.3g3.5g
Lihaliemikuutio Maggi30g84kcal2.7g2.1g6.9g0g
Persilja 6.8g1.9kcal0.1g0.1g0g0.5g
Nakki, Atria A-lk kuoreton546g1202kcal61.2g13.7g103.8g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 2731g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g4124kcal174g314.2g229g61.8g
Valittu annoskoko5000g2062kcal87g157.1g114.5g30.9g
Annoskoko puolitettuna2500g1031kcal43.5g78.6g57.3g15.5g
Arvot/100g100g41kcal1.7g3.1g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256320