Aglio&olio&limone -täysjyväspagetti (valmiina 150g annos)

Oliiviöljyä 30 g, 3 tl valkosipulimurskaa ja 1/2 sitruunan mehu sekä pippuria ja suolaa myllystä.

Laita pasta kiehumaan omaan kattillaansa.

Ota laakea kattila ja laita sen pohjalle ensin öljy, lämmitä, lisää valkosipulimurska, sitruunamehu, suola ja pippuri.

Lisää sitten keittetty ja valutettu pasta.

Syö parmesaani-juustoraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 91 grammaa

Merihevonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyväpasta, luomu (Urtekram), annos 100g3309g11581kcal397.1g2150.7g72.8g297.8g
Oliiviöljy 552g4877kcal0g0g551.5g0g
Valkosipuli 221g239kcal17.4g36g1.3g4.6g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 919g199kcal2.8g14.7g0g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g33791kcal834.6g4402.8g1251.2g606.6g
Valittu annoskoko5000g16895kcal417.3g2201.4g625.6g303.3g
Annoskoko puolitettuna2500g8448kcal208.7g1100.7g312.8g151.7g
Arvot/100g100g338kcal8.3g44g12.5g6.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256761