Jogurttijäätelö hillolla

1.Vatkaa sokerit ja keltuaiset.

2.Vatkaa kerma toisessa kulhossa.

3.Yhdistä vaahdot ja Bulgarian jogurtti.

4.Laita vaahto pakastusrasiaan, pyörittele hilloa joukkoon.

5.Pakasta ainakin 4h.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Titta43
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl261g888kcal5.2g7.8g91.4g0g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)2534g1521kcal86.2g114g88.7g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g507g324kcal17.7g1g126.7g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g51g203kcal0g50.2g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g380g1521kcal0g380.1g0g0g
Mansikkahillo 1267g2868kcal7.1g683.5g1.3g11.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g14648kcal232.4g2473.2g616.2g22.8g
Valittu annoskoko5000g7324kcal116.2g1236.6g308.1g11.4g
Annoskoko puolitettuna2500g3662kcal58.1g618.3g154.1g5.7g
Arvot/100g100g147kcal2.3g24.7g6.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256958