Rahkapiirakka (karppaus.info)

Pohja:
100 g voi
2 munaa
1/3 dl hedelmäsokeria/hermesetas
1,5 dl soijajauhoa
0,5 dl mantelijauhe
1 tl psyllium / leivinjauhetta
(vanilijauute maun mukaan)

täyte:
1 purkki maitorahkaa
marjoja
makeutusainetta oman maun mukaan

vatkaa vaahdoksi muna ja sokeri, (jos käytät nestettä, vaahtoa ei tule, mutta se ei haittaa) sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää munaseokseen, lopuksi rasva ja paista uunissa 200 asteessa noin 10-15 minuuttia

lisää täyte ja paista noin 20 minuuttia että rahka on kiinteää.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 675 grammaa

Goldy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 741g5373kcal8.8g3g602.2g0g
Kananmuna kuoreton 815g1162kcal101.9g2.4g83.5g0g
Hermesetas -neste74g0kcal0g0g0g0g
Soijajauho vähärasvainen 1111g4341kcal503.3g315.6g80g160g
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g370g2152kcal81.1g73.7g187.4g0g
Maitorahka, Valio, 0,31852g1204kcal203.7g77.8g5.6g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g37g3.7kcal0.6g0g0.2g31.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g28471kcal1798.8g945g1917.8g383g
Valittu annoskoko5000g14236kcal899.4g472.5g958.9g191.5g
Annoskoko puolitettuna2500g7118kcal449.7g236.3g479.5g95.8g
Arvot/100g100g285kcal18g9.5g19.2g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=257667