Maisan karppipitsa

Sekoita rahka, munat ja jauhot (vehnälese on mainittu aineksissa alimpana, älä unohda).

Levitä taikina leivinpaperin päälle pellille.

Ripottele puolet juustoraasteesta päälle.

Paista uunissa vaalean ruskeaksi.

Lisää täytteet ja loput juustoraasteesta.

Paista, kunnes juusto on saanut väriä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 517g737kcal64.6g1.6g53g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 113g343kcal9.9g62.5g2.1g15.7g
Leivinjauhe 24g41kcal1.2g8.9g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)160g43kcal2.1g7.7g0.3g2.7g
Vehnälese 56g129kcal7.5g8.7g2.5g21.1g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki1175g658kcal99.9g58.7g2.3g0g
Emmental juustoraaste valio705g2749kcal204.4g0g211.5g0g
Purjosipuli 188g43kcal3.4g4.5g0.4g3.9g
Broileri, rintafilee, paistettu, nahaton 484g810kcal134.3g0g30g0g
Broilerifilee, uunissa 306g436kcal94.1g0g6.1g0g
Herne-maissi-paprika Apetit (200g)940g658kcal37.6g112.8g7.5g0g
Banaani, kuorittu 334g290kcal3.5g61.1g1.3g6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g13877kcal1325g653g634g99g
Valittu annoskoko5000g6938kcal662.5g326.5g317g49.5g
Annoskoko puolitettuna2500g3469kcal331.3g163.3g158.5g24.8g
Arvot/100g100g139kcal13.3g6.5g6.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=257687