Kaalipata

Ruskista pienet kaalinpalat.

Ruskista jauheliha.

Lisää (valurauta) pataan aineet ja anna hautua uunissa 160 asteessa noin kaksi tuntia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2607 grammaa

Slaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g1918g460kcal23g65.2g3.8g40.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g125g35kcal0.7g7.4g0.2g3.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha959g1592kcal182.2g0g95.9g0g
Lihaliemikuutio Maggi42g118kcal3.8g3g9.7g0g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g38g61kcal3.5g11.9g0.1g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 1918g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g4533kcal426.4g175g219.4g87.4g
Valittu annoskoko5000g2267kcal213.2g87.5g109.7g43.7g
Annoskoko puolitettuna2500g1133kcal106.6g43.8g54.9g21.9g
Arvot/100g100g45kcal4.3g1.7g2.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=260732