Kermainen makkarakeitto

1. Kuori perunat, kuutioi ja laita porisemaan 8 desiin vettä.

Muista pitää kansi päällä ettei vesi haihdu!
2. Mausta
3. Kun perunat alkavat olemaan kypsiä, lisää keittojuurekset (5-10 min )
4. Kuutioi sillävälin makkarat ja heitä joukkoon
5. Lopuksi lisää ruokakermaa, hieman jauhelihamaustetta, ketsuppia ja sinappia /antaa väriä ja hyvää makua
6. Smetanaa voi lisätä suoraan kattilaan tai pieni nökäre keittolautaselle keiton päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 727 grammaa

Nikkel77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 1375g1047kcal25.8g213.1g2.7g13.7g
KEITTOJUURES Apetit pakaste687g179kcal6.2g33g2.1g15.8g
Hk, sininen lenkki 580g997g2293kcal99.7g62.8g179.4g2g
Mustapippuri 3.4g10kcal0.4g1.3g0.1g0.9g
Lihaliemikuutio Maggi (1kuutio)vähäsuol. ja rasvainen18g56kcal1.4g9.7g1g0.1g
Persilja 3.4g0.9kcal0g0g0g0.3g
Smetana, Valio, hyla172g670kcal3.4g4.3g72.2g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)344g550kcal9.3g9.3g51.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 1375g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g8.6g0.3kcal0g0.1g0.1g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl8.6g12kcal0.4g0.8g0.8g0g
Suola, annos 3g8.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g9633kcal293.2g668.8g620g65.6g
Valittu annoskoko5000g4817kcal146.6g334.4g310g32.8g
Annoskoko puolitettuna2500g2408kcal73.3g167.2g155g16.4g
Arvot/100g100g96kcal2.9g6.7g6.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=261050