Karppaajan pekonimunakas

Kuori iso sipuli ja pilko pieneksi.

Laita voita pannuun n. ruokalusikallinen, ruskista pekonit ja kuullota sipuli.

Lisää neljä kananmunaa ja vajaa puoli purkkia ranskankermaa, sekoita ainekset keskenään.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)1304g352kcal16.9g62.6g2.6g22.2g
Voi (perinteinen meijerivoi)195g1401kcal0.2g0.2g155.6g0g
Kananmuna, paistettu 1946g3929kcal248.8g6.2g327.6g0g
Pekoni rasvainen 710g2670kcal85.2g0g262.7g0g
Ranskankerma Valio846g2370kcal21.2g29.6g237g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g21443kcal744.6g197.2g1971g44.4g
Valittu annoskoko5000g10722kcal372.3g98.6g985.5g22.2g
Annoskoko puolitettuna2500g5361kcal186.2g49.3g492.8g11.1g
Arvot/100g100g214kcal7.4g2g19.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=261240