Karppi pata

Paista jauheliha ja mausta.

Kun jauheliha on paistunut lisää ruokakerma ja broilerin fileesuikaleet ja kebab lastut.

Sekoittele välillä ja anna paistua 10-15 minuuttia välillä maistaen niin kun maku on kohillaan niin valmista on :D

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1450 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 1379g3054kcal241.4g0g234.5g0g
Broilerin fileesuikaleet (Portti), annos 250g862g948kcal146.6g8.6g34.5g6g
Kebablastut, Järvi-Suomen Portti 3x100g1035g2224kcal186.2g20.7g165.5g2.1g
Ruokakerma kevyt (Flora), annos 250g1724g1466kcal17.2g77.6g120.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g15384kcal1182.8g213.8g1110.4g16.2g
Valittu annoskoko5000g7692kcal591.4g106.9g555.2g8.1g
Annoskoko puolitettuna2500g3846kcal295.7g53.5g277.6g4.1g
Arvot/100g100g154kcal11.8g2.1g11.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=262206