Rasvattomaan piirakkapohjaan - jauhelihatäyte

Paista jauheliha, lisää sipuli, suola ja makusi mukaan muut mausteet.

Sekoita kermaviili ja munat keskenään.

Levitä jauheliha piirakkapohjalle, päälle kermaviili-munaseos.

Lisää päälle vielä juustoraaste.

Paista 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2485g4124kcal472g0g248.4g0g
Sipuli (kuorittu)311g84kcal4g14.9g0.6g5.3g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 1242g797kcal39.8g59.9g43.5g0.1g
Kananmuna 50g(kpl)621g783kcal68.3g1.9g55.9g0g
Suola, annos 3g31g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%311g870kcal90.1g7.8g52.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g13314kcal1348.4g169g802.4g10.8g
Valittu annoskoko5000g6657kcal674.2g84.5g401.2g5.4g
Annoskoko puolitettuna2500g3329kcal337.1g42.3g200.6g2.7g
Arvot/100g100g133kcal13.5g1.7g8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=263722