Rahkabroileripiirakka

Sulata pohja ohjeen mukaan, paista 10 min/200 C uunin alatasolla.

Taputtele taikina piirakkavuokaan.

Paloittele paistettu file, kuori ja viipaloi sipuli.

Sekoita nämä rahkan kanssa, levitä piirakkataikinan päälle, lisää kirsikkatomaatit.

Paista 15-20 min/200 C. Tällä ohjeella tulee varsin tulinen versio, makua voi "laimentaa" perusrahkalla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisperunataikinapohja (Sunnuntai), annos 400g2083g7708kcal93.8g645.8g520.8g77.1g
Kanafile (Kariniemi), annos 110g833g917kcal191.7g0g17.5g0g
Sipuli (kuorittu)260g70kcal3.4g12.5g0.5g4.4g
Maustettu rahka makea & tulinen (Valio), annos 100g1042g1458kcal80.2g125g72.9g0g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)781g156kcal4.7g27.3g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g20620kcal747.6g1621.2g1228g163g
Valittu annoskoko5000g10310kcal373.8g810.6g614g81.5g
Annoskoko puolitettuna2500g5155kcal186.9g405.3g307g40.8g
Arvot/100g100g206kcal7.5g16.2g12.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=263822