Mainio makkarakastike

Kuutio makkara.

Ruskista öljyssä.

Ripottele päälle vehnäjauhot, sekoita ja lisää tomaattimurska ja vesi.

Anna kiehua hiljalleen 5 minuuttia.

Lisää hillosipulit.

Mauta sinapilla, pippurilla ja suolalla.

Tarjoa keitettyjen perunoiden tai muusin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
X-tra uunilenkki (Inex), annos 100g1542g3392kcal169.6g138.8g246.7g3.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl58g520kcal0g0g57.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 39g132kcal3.9g27g0.5g1.3g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g1928g675kcal30.8g133g1.9g27g
Vesi1157g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 270g131kcal3.2g25.6g0.5g4.3g
Suolapähkinä 7.7g46kcal1.9g0.8g3.8g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g9794kcal418.8g650.4g622.4g72.6g
Valittu annoskoko5000g4897kcal209.4g325.2g311.2g36.3g
Annoskoko puolitettuna2500g2449kcal104.7g162.6g155.6g18.2g
Arvot/100g100g98kcal4.2g6.5g6.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264125