Opiskelijan pannari

Vatkaa munat, sekoita muut aineet joukkoon: litra maitoa, lusikallinen suolaa ja 5 dl vehnäjauhoja.

Anna taikinan olla 10 min 'kypsymässä'.

Laita uunipellille 25 g voita 225 asteiseen uuniin.

Kun voi on sulanut ja 10 min taikina seisonut, kaada taikina uunipellille voin päälle ja paista uunissa n 30 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Lsailym
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 3175g2008kcal95.2g152.4g111.1g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta1032g3714kcal134.1g722.2g21.7g36.1g
Voi 79g576kcal0.9g0.3g64.5g0g
Suola, annos 3g16g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 698g996kcal87.3g2.1g71.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g14589kcal635g1754g537.8g72.2g
Valittu annoskoko5000g7295kcal317.5g877g268.9g36.1g
Annoskoko puolitettuna2500g3647kcal158.8g438.5g134.5g18.1g
Arvot/100g100g146kcal6.4g17.5g5.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264356