Spagettivuoka

Keitä spagetti ohjeen mukaan.

Kuullota sipuli, lisää jauheliha.

Lisää sitten tomaattimurska, lihaliemikuutio ja mausteita maun mukaan, hauduta noin 10 min. Vispaa jauhot kylmään maitoon niin ettei jää paukkuja.

Kuumenna ja lisää suurin osa juustoraasteesta, anna kiehua 5 min. Lisää mausteita (paprika, valkopippuri).

Kaada uunivuokaan kerroksittain lihakastiketta, pastaa ja juustokastiketta.

Ripottele loppuraaste päälle.

Paista 200 C/30-40 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Spagetti, keitetty, suolaton 586g576kcal17.9g116.8g1.9g5.9g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha880g1460kcal167.1g0g87.9g0g
Sipuli (kuorittu)117g32kcal1.5g5.6g0.2g2g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl15g132kcal0g0g14.7g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g1085g380kcal10.8g73.8g5.4g15.2g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl1.8g4.4kcal0.2g0g0.4g0g
Maito, Kevyt1759g809kcal56.3g84.4g26.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 117g402kcal11.9g82.1g1.4g4.1g
Juustoraaste emmental punaleima440g1715kcal127.5g0g131.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g11019kcal786.4g725.4g540.4g54.4g
Valittu annoskoko5000g5510kcal393.2g362.7g270.2g27.2g
Annoskoko puolitettuna2500g2755kcal196.6g181.4g135.1g13.6g
Arvot/100g100g110kcal7.9g7.3g5.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264522