Marjon sienileivät

- Sulata sienet pannulla
- lisää voi ja sipuli, anna hautua n 10 min
- lisää vehnäjauhot ja sekoita
- lisää ruokakerma ja mausta suolalla ja valkopippurilla, maista ja lisää mausteita tarpeen mukaan
- anna olla miedolla lämmollä 5 min
- voitele leivät, lisää sienet ja juustoraaste
- laita uuniin 200 astetta kunnes juustoraaste on saanut väriä

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Gauisus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g1010g303kcal10.1g40.4g3g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g842g1010kcal28.6g30.3g84.2g0g
Sipuli (kuorittu)337g91kcal4.4g16.2g0.7g5.7g
Vehnäjauho puolikarkea 34g116kcal3.4g23.6g0.4g1.2g
Voi 84g611kcal1g0.3g68.4g0g
Emmental punaleima raaste Ingman 100g471g1838kcal136.7g2.8g136.7g0g
Ruispalat (Vaasan), annos 27.5g2222g4778kcal182.2g911.1g28.9g222.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g17493kcal732.8g2049.4g644.6g458.2g
Valittu annoskoko5000g8746kcal366.4g1024.7g322.3g229.1g
Annoskoko puolitettuna2500g4373kcal183.2g512.4g161.2g114.6g
Arvot/100g100g175kcal7.3g20.5g6.4g4.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264817