Kylmäsavulohi-katkarapupiirakka

Sulata taikina ohjeen mukaan ja painele uunivuokaan.

Pilko sipuli, leikkaa lohi ja tilli pieneksi silpuksi.

Sekoita kaikki ainekeset samassa kulhossa keskenään ja kaada pohjan päälle.

Paista 200 asteessa noin 35-45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 115 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisperunataikinapohja (Sunnuntai), annos 400g1449g5362kcal65.2g449.3g362.3g53.6g
Sipuli (kuorittu)181g49kcal2.4g8.7g0.4g3.1g
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g544g1049kcal103.3g0.5g70.7g0g
Katkarapu 652g446kcal94.2g0g7.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu652g822kcal71.7g2g58.7g0g
Maito, Kevyt725g333kcal23.2g34.8g10.9g0g
Kuohukerma,valio,2dl362g1232kcal7.2g10.9g126.8g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa362g1087kcal83.3g0g83.3g0g
Tilli, tuore 73g22kcal2.7g0.7g0.6g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g20804kcal906.4g1013.8g1441.8g116.4g
Valittu annoskoko5000g10402kcal453.2g506.9g720.9g58.2g
Annoskoko puolitettuna2500g5201kcal226.6g253.5g360.5g29.1g
Arvot/100g100g208kcal9.1g10.1g14.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266415