Kalakeitto

1. Kuori perunat ja lisää ne kiehuvaan veteen.

2. Lisää suola ja pippuri.

3. Kuullota sipuli pannulla ja lisää joukkoon.

4. Kun perunat ovat puoliksi kypsyneet, lisää kala, ja oivariini.

5. Sekoita vehnäjauhot kylmään maitoon ja lisää maito keittoon.

6. Anna kiehua hiljalleen n. 10 min.

Bon apetit!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 491 grammaa

Fatsin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1274g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt1274g586kcal40.8g61.1g19.1g0g
Ruokasuola jodioitu 19g0.5kcal0.1g0g0g0g
Seiti pakaste 1019g790kcal178.9g0g7.1g0g
Peruna, vanha, kuorittu 1274g970kcal23.9g197.4g2.5g12.7g
Sipuli 76g23kcal1g3.7g0.2g1.3g
Maustepippuri, annos 1g1.3g0kcal0g0g0g0g
Oivariini pehmeästi levittyvä, 6g32g217kcal0.3g0.3g23.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 32g109kcal3.2g22.3g0.4g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g5389kcal496.4g569.6g106.4g30.2g
Valittu annoskoko5000g2695kcal248.2g284.8g53.2g15.1g
Annoskoko puolitettuna2500g1347kcal124.1g142.4g26.6g7.6g
Arvot/100g100g54kcal5g5.7g1.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266519