Hernekeitto kalkkunasta

Liota herneet (puoli pussia) yön yli ja keitä niitä 2h liotusvedessä.

Lisää pikottu sipuli, kasvisliemikuutio, ja mausteeksi meiramia ja mustapippuria maun mukaan.

Suikaloi kalkkuna ja lisää keittoon loppuvaiheessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 821g566kcal41.5g76.8g3.3g25.4g
Kasvisliemikuutio 49g150kcal4.7g6.6g11.6g0.8g
Vesi, vesijohtovesi 3283g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)181g49kcal2.3g8.7g0.4g3.1g
Mustapippuri 10g28kcal1.1g3.8g0.3g2.6g
Kalkkunan fileerulla (maustamaton) (Rainbow), annos 100g657g499kcal105.1g9.2g4.6g2.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g2582kcal309.4g210.2g40.4g69g
Valittu annoskoko5000g1291kcal154.7g105.1g20.2g34.5g
Annoskoko puolitettuna2500g646kcal77.4g52.6g10.1g17.3g
Arvot/100g100g26kcal3.1g2.1g0.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267234