Karppaajan pannari

Erottele valkuaiset ja keltuaiset.

Sekoita keskenään keltuainen, rahka ja psyllium ja suola.

Vatkaa hieman valkuaisia ja lisää joukkoon.

Paista voissa kauniin ruskeaksi molemminpuolin.

Annoksen voi halutessaan tarjoilla joko juustojen kanssa kuten valko tai sinihomejuston tai makeana marjojen kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Marim68
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanamuna (Kieku vapaiden kanojen munia), annos 55g2301g3912kcal345.2g0g276.2g0g
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 2092g1241kcal205.2g62.8g8.4g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g314g31kcal4.7g0g1.9g266.7g
Voi 293g2125kcal3.5g1.2g238.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g14618kcal1117.2g128g1049.2g533.4g
Valittu annoskoko5000g7309kcal558.6g64g524.6g266.7g
Annoskoko puolitettuna2500g3655kcal279.3g32g262.3g133.4g
Arvot/100g100g146kcal11.2g1.3g10.5g5.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268609