Tonnikalasalaatti

Revi salaatti, puolita tomaatti, pilko sipuli ja kurkkut.

Sekoita ja aseta salaatin pohjaksi.

Kaada päälle tonnikalapalat öljyineen, ananaspalat ja keitetyt kanamunan puolikkaat.

Mausta sitruunapippurilla tai sormisuolalla/mustapippuriseoksella
.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 891g116kcal10g8.7g1.8g10.7g
Luumutomaatti pirkka, 83g594g119kcal3.6g22.6g1.8g35.6g
Sipuli (kuorittu)356g96kcal4.6g17.1g0.7g6.1g
Kurkku 594g65kcal3.3g8.3g0.6g4.2g
Tonnikala, vaalea paloina öljyssä (Rainbow) 185g1099g2087kcal274.6g0g109.9g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g814g488kcal3.3g122g0.8g11.4g
Kananmuna, keitetty 653g932kcal81.7g2g67g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g7806kcal762.2g361.4g365.2g136g
Valittu annoskoko5000g3903kcal381.1g180.7g182.6g68g
Annoskoko puolitettuna2500g1952kcal190.6g90.4g91.3g34g
Arvot/100g100g78kcal7.6g3.6g3.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270340