Janskun Perusletut

20gmantelijauhoja = 0,5dl

Yhdistä jauhot, munat, vesi ja suola ja makeutusaine haluttaessa tehosekoittimeen..

Lämmitä öljytty pannu.

Kun öljy on tulikuumaa lisää taikinaa ja paista ohuesti molemmin puolin

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Svarjan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Meira), annos 80g702g4211kcal168.4g46.3g378.9g0g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)1930g2684kcal214.2g7.7g200.7g0g
Vesi1754g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g88g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy rainbow526g4737kcal0g0g526.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g23263kcal765.2g108g2211.8g0g
Valittu annoskoko5000g11632kcal382.6g54g1105.9g0g
Annoskoko puolitettuna2500g5816kcal191.3g27g553g0g
Arvot/100g100g233kcal7.7g1.1g22.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270703