Porkkana parsa sosekeitto (Hajdu)

Kuori ja pilko porkkanat paloittele, lisää vesi ja kasvisliemikuutio.

Keitä melkein kypsäksi ja lisää parsa sekä mausteita oman mielen mukaan.

Soseuta keitin veteen sauvasekottimella, lisää ruokakerma ja juusto anna kiehua vielä hetki kunnes juusto on sulanut kokonaan.

Muista hämmentää tässä vaiheessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 364 grammaa

Hajdu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1717g0kcal0g0g0g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl1227g368kcal56.4g23.3g3.7g19.6g
Porkkana 1003g328kcal6.2g55.8g2g25.6g
Sulatejuusto,koskenlaskija,valio458g1282kcal87g0g100.7g0g
Kasvisliemikuutio (Maggi), annos 10g23g54kcal0.7g6g3g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)572g343kcal5.7g25.8g22.9g3.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g4750kcal312g221.8g264.6g97.2g
Valittu annoskoko5000g2375kcal156g110.9g132.3g48.6g
Annoskoko puolitettuna2500g1188kcal78g55.5g66.2g24.3g
Arvot/100g100g48kcal3.1g2.2g2.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270773