Pastaa naudanlihatomaattikastikkeessa

Tämä pastakastike on tehty viikonloppuna yli jääneestä naudanpaistista.

Viipaloi kypsä paistiliha ja sipulit ja kuullota niitä hetki öljyssä.

Lisää tomaattisose ja mausteet, anna hautua kannen alla.

Keitä pasta ja kaada kastike päälle.

Tarjoa salaatin kanssa

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Snellman naudan sisäpaisti marinoitu (Snellman), annos 1000g1365g1501kcal245.7g24.6g45g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g910g228kcal11.8g38.2g1.8g0g
Sipuli (kuorittu)273g74kcal3.5g13.1g0.5g4.6g
Valkosipuli 273g296kcal21.6g44.5g1.6g5.7g
Rypsiöljy 68g604kcal0g0g68.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 682g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 36g111kcal3.5g4.9g8.6g0.6g
Suolapähkinä 14g81kcal3.4g1.4g6.8g1g
Mustapippuri 14g38kcal1.5g5.2g0.5g3.6g
Fusilli, täysjyvä (Myllyn paras), annos 200g1365g1829kcal78.8g331.3g18.3g46.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g9522kcal739.6g926.4g302.6g124.6g
Valittu annoskoko5000g4761kcal369.8g463.2g151.3g62.3g
Annoskoko puolitettuna2500g2381kcal184.9g231.6g75.7g31.2g
Arvot/100g100g95kcal7.4g9.3g3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271612