Papupata

Kuumenna kasari.

Laita voi, öljy ja pekoni kasariin.

Kun paistaminen on lähtenyt käymään lisää kasariin sipuli ja valkosipuli.

Kuullota hetki.

Lisää kasariin pavut, sienet ja kerma.

Voit ohentaa paistosta vedellä.

Mausta mustapippurilla tai chilillä.

Pata paranee uudelleen lämmitettäessä.

Voidaan käyttää pääruokana sellaisenaan jolloin annoskoko on tuplat tai lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 122 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gogreen papumix tetra (Gogreen), annos 230g1575g1497kcal110.3g236.3g15.8g126g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g1370g4658kcal191.8g0g424.7g0g
Sienikuutiot (Sauvonsäilyke), annos 160g1096g219kcal27.4g13.2g5.5g0g
Sipuli (kuorittu)411g111kcal5.3g19.7g0.8g7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g137g143kcal10.8g22.3g0.8g2.7g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 343g1131kcal6.8g10.3g119.9g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl34g308kcal0g0g34.2g0g
Voi, 1 tl, 5 g34g250kcal0.3g0.3g27.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g16631kcal705.4g604.2g1258.2g271.4g
Valittu annoskoko5000g8316kcal352.7g302.1g629.1g135.7g
Annoskoko puolitettuna2500g4158kcal176.4g151.1g314.6g67.9g
Arvot/100g100g166kcal7.1g6g12.6g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272701