Kana-parsakaaliwok

Murskaa valkosipulit ja sekoita se soijakastikkeen ja sokerin kanssa.

Lisää marinadiin pilkotut broilerin palat ja annan maustua noin 30 minuuttia.

Pilko sillä välin parsakaali, paprika ja sipuli.

Laita suureen kasariin kaksi ruokalusikallista öljyä.

Kun öljy on lämmintä kaada kasariin parsakaali ja paprika.

Paista noin kolme minuuttia, jonka jälkeen lisää mukaan sipuli ja paista jälleen noin kolme minuttia.

Lisää joukkoon vielä yksi ruokalusikallinen öljyä sekä marinoituneet kanat.

Kääntele seosta muutaman minuutin ajan.

Lisää sen jälkeen 2,5 desiä vettä sekä kanaliemikuutio.

Anna kiehua hetki, jonka jälkeen lisää maizena.

Hauduta, kunnes kanat ovat täysin kypsiä.

Lisää viimeisenä joukkoon cashewpähkinät.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin filee,ohutleike,atria 560g/4kpl1724g2069kcal327.6g15.5g74.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g54g56kcal4.3g8.8g0.3g1.1g
Soijakastike 144g87kcal7.4g13.6g0.1g0g
Ruokosokeri36g146kcal0g35.9g0g0g
Parsakaali brokkoli 1796g630kcal83g35g5.4g44.9g
Suippopaprika, makea, Pirkka255g64kcal2.3g11.7g1g4.8g
Sipuli (kuorittu)395g107kcal5.1g19g0.8g6.7g
Cashewpähkinä 359g2063kcal71.8g67.5g166.5g12.6g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g40g111kcal3.4g6.7g7.5g0.1g
Seesamöljy, kylmäpuristettu72g647kcal0g0g71.8g0g
Maizena maissitärkkelys126g440kcal1g109.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g12836kcal1011.8g646.2g655g140.4g
Valittu annoskoko5000g6418kcal505.9g323.1g327.5g70.2g
Annoskoko puolitettuna2500g3209kcal253g161.6g163.8g35.1g
Arvot/100g100g128kcal10.1g6.5g6.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272721